Edilul Capitalei, Ion Ceban, a venit cu o reacție în urma criticilor aduse străzii Albișoara pentru starea dezastruoasă, care a fost recent reparată. Ion Ceban susține că deficiențele depistate vor fi remediate din contul antreprenorului care a executat lucrările. Anunțul a fost postat pe pagina sa de Facebook.

„Deficienţele depistate pe strada Albişoara, recent reparată, vor fi remediate din contul antreprenorului care a executat lucrările.
O comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei Chişinău şi din cadrul Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” au inspectat astăzi strada Albişoara pentru a înregistra deficienţele apărute după finalizarea lucrărilor de reabilitare. 
Printre neconformităţi au fost  depistate:
– Borduri deteriorate
– Marcaj rutier şters
– Exfolierea stratului de uzură
– Fântâni de vizitare tasate, etc.
Toate încălcările depistate vor fi sistematizate şi prezentate antreprenorului care a executat lucrările pe strada Albişoara. Acesta urmează să le remedieze din contul său.
Primăria Chişinău nu va recepţiona niciun proiect care a fost realizat în capitală dacă se va adeveri că acesta a fost executat cu deficienţe. 
Vreau calitate, responsabilitate şi profesionalism în tot ceea ce se face în oraş.
Săptămâna viitoare vom inspecta calitatea lucrărilor de reabilitare a trotuarelor din străzile Puşkin şi Bodoni”, a scris Ceban.

Asfaltul de pe strada Albișoara din capitală, proaspăt reparată, n-a rezistat nici măcar o iarnă. Acesta a început să se macine, iar pe unele porţiuni s-au format chiar şi gropi.

Sursa