Misiune de salvare dificilă pentru o echipă de pompieri din China. Aceștia au fost nevoiți să scoată la suprafață un cățel care căzuse într-o fântână adâncă de trei metri. Patrupedul nu doar că a putut fi salvat, dar chiar a scăpat nevătămat în urma incidentului. Drept mulțumire, câinele a mers și le-a oferit salvatorilor o îmbrățișare.

Operațiune de salvare dificilă, după ce un câine a căzut într-o fântână. Golden retrieverul a ajuns la inimile a milioane de persoane, în momentul când s-a întors pentru a le arăta recunoștință pompierilor care l-au scos afară în siguranță. Întreaga scenă fusese filmată și postată pe rețelele sociale.

Bietul câine a fost găsit căzut într-o fântână de trei metri adâncime, chiar la intersecția a două străzi din orașul Hefei, provincia Anhui, din estul Chinei. Incidentul a avut loc pe data de 16 februarie. Pompierii au ajuns la locație și au folosit un detector de gaze pentru a vedea dacă există gaz otrăvitor în interiorul puțului.

Potrivit informațiilor de la fața locului, echipa a pregătit echipamentul necesar pentru a scoate animalul nevătămat la suprafață. Un bărbat a intrat pentru a asigura hamul, astfel încât câinele să poată fi ridicat de către colegii omului. Chiar dacă misiunea a fost una dificilă, animalul a scăpat fără răni care să îi pună viața în pericol.

În timp ce pompierii împachetau echipamentul de specialitate, patrupedul recunoscător a aleargat ca și cum ar căuta eroul salvator. Mai apoi, câinele dă din coadă și rămâne lângă un membru al echipajului pentru a-i mulțumi că i-a salvat viața. Pompierul atinge capul câinelui și îl bate ușor pe spate, potrivit observatornews.

Internauții au fost uimiți când au văzut reacția animalului și au mulțumit pompierilor că și-au riscat viața pentru a salva câinele. Unul a scris: “Ce câine recunoscător! A recunoscut pompierul care l-a scos din pericol”. Un alt internaut a spus: ‘’Acest lucru este atât de încântător”. ’’Plâng”, a adăugat un al treilea. Alții au sugerat pompierilor să adopte câinele și să-l păstreze drept un animal de salvare în timpul operațiunilor.