La 23 februarie 2021, în jurul orei 07.40, pe traseul Ungheni – Cetireni – Alexeevca, km 2+550 m, o femeie în vârstă de 24 ani, locuitoare al raionului Ungheni, fiind la volanul unui autoturism de model Dacia Duster, neisprăvindu-se cu conducerea automobilului din cauza poleiului, a derapat. În rezultat aceasta s-a tamponat într-un copac din afara părții carosabile din sensul opus, mașina inversându-se.

În acest timp un alt automobil de model Moscvici, condus de un bărbat în vârstă de 75 ani din raionul Ungheni, care a încetinit când a ajuns lângă autoturismul inversat, a fost tamponat în spate de un autoturism de model Toyota Auris, la volanul căruia se afla o femeie de 33 ani. Aceasta nu deținea permis de conducere. În același timp, mașina Toyota a fost lovită de cea care se deplasa în spatele ei. Conducătorii auto au fost supuși testului alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,00 mg/l. Persoanele implicate în accident nu au fost rănite.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier și șoferul care se va depista vinovat de producerea accidentului rutier va fi sancționat conform legislației în vigoare. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol.

Sursa